fbpx
  • 21 MAI 21
  • 2
  Centrul de Imagistică Medicală Scanexpert Galați vine în întâmpinarea pacienților asigurați cu monitorizarea acestora și servicii medicale decontate de CAS

  Centrul de Imagistică Medicală Scanexpert Galați vine în întâmpinarea pacienților asigurați cu monitorizarea acestora și servicii medicale decontate de CAS

  Începând cu data de întâi a lunii iunie, în cadrul centrului Scanexpert Galați, pacienții pot beneficia de investigații tip rezonanță magnetică gratuite, în contract cu CAS, în baza biletului de trimitere de la medicul specialist.

  În Galați, Scanexpert deține unul din cele mai performante echipamente RMN din Moldova, și anume Siemens Avanto 1,5 T. Atenția este orientată către sănătatea și bunăstarea pacientului, consultațiile desfășurându-se într-un ambient modern și plăcut.

  Din dorința de a oferi servicii de înaltă calitate, într-un mediu profesionist, celor ce aleg Scanexpert, centrul vine în ajutorul pacienților asigurați cu servicii medicale efectuate în contract cu CAS.

  Pentru decontarea tuturor serviciilor de rezonanță magnetică, astfel încât, pacienții asigurați pot beneficia gratuit de aceste proceduri, în baza biletului de trimitere. Este necesar ca biletul trimitere să fie emis de un medic specialist aflat în relație contractuală cu CAS, indiferent de județul de proveniență al pacientului sau al medicului.

  Sunt efectuate, de asemenea, investigații medicale paraclinice necesare în monitorizarea pacienților diagnosticați cu boli neurologice, boli oncologice, boli cardiovasculare, boli cerebrovasculare, boli rare și diabet  zaharat, în baza biletului de trimitere. În cazul celor diagnosticați cu COVID-19, după  externarea din spital, accesul se realizează rapid și direct, pentru monitorizare.

  Decontarea serviciilor efectuate se realizează fără nicio coplată, în cazul monitorizării putând fi acordate investigațiile, chiar dacă depășesc valoarea de contract. Dacă în momentul solicitării investigaţiilor, Scanexpert a epuizat fondurile contractate, acesta va efectua procedurile medicale, care vor fi decontate ulterior de casa de asigurări de sănătate, ca urmare a încheierii unui act adițional de suplimentare a valorii de contract.

  PROGRAMĂRI RMN GALATI

  Programări prin telefon:

  Mob:+40 743 014 431

  Mob.:+40 743 014 432

  Leave a reply →
 • Posted by dumigl@yahoo.com on 29 mai 2021, 13:42

  Mai sunt locuri ptr. o investigatie cardiologica?

  Reply →
 • Posted by Sica Tabacaru on 29 mai 2021, 16:27

  Buna ziua in luna noiembrie 2020 am avut covit.Am fost internată în spital zece zile după care am fost externată negativ.Dar am rămas cu o durere in spate și picioarele de la genunchi inclusiv și genunchii până la călcâie o durere continuu.Va rog daca se poate să mă înscriu și pe mine pentru un consult Menționez că am vârstă de 68 de ani și m-am vaccinat Nr de telefon_0746459826.Va mulțumesc.

  Reply →

Leave a reply

Cancel reply