fbpx

SCAN EXPERT

Companie medicala specializata in imagistica medicala de inalta performanta – computer tomograf si rezonanta magnetica nucleara.

Firma si-a  inceput  activitatea in 2009, prin deschiderea unui prim centru de imagistica prin computer tomografie ( CT ), in incinta ambulatoriului Spitalului Municipal Roman.

Pe parcursul timpului, societatea si-a dezvoltat  activitatea prin deschiderea de noi centre :

in Pascani – CT, Iasi – Rezonanta Magnetica (RM)  si Brasov­­ –  CT.

Pe parcursul acestor ani se remarca activitatea in regim de urgenta, asigurandu-se permanenta in cadrul Spitalelor Municipale Roman si Pascani, precum si a Spitalului Judetean Piatra Neamt . Acest fapt a condus la acumularea unei vaste experiente profesionala a echipei medicale  si la noi provocari in domeniul imagisticii medicale.

Firma are incheiate contracte de prestari servicii cu Spitalul Municipal de Urgenta (S.M.U.) Roman si S.M.U.Pascani precum si cu Compartimentele lor de Urgenta, de aceea societatea noastra are un program de lucru permanent ( 24/24 ore, 7 zile pe saptamana), in cele doua centre. Totodata Scan Expert efectueaza investigatii de imagistica medicala CT cu CAS Neamt si CAS Iasi.

Deasemenea, Scan Expert detine si firma Optim Diagnostic din Botosani, unde este amplasat un aparat RMN, in cadrul Spitalului Judetean Mavromati Botosani si este specializata in efectuarea de investigatii imagistice de inalta performanta de Rezonanta Magnetica ( RMN), avand relatii contractual cu Spitalul Jud. De Urgenta Botosani, cu CAS Botosani, CASA OPSNAJ, precum si cu alte unitati spitalicesti din judet.

Varfurile  de lance in investigatiile de imagistica medicala sunt reprezentate de echipamentele din Iași si Brasov.

In Iasi, in incinta Spitalului Clinic CF, firma detine  unul dintre cele mai performante RMN din Moldova, Siemens Avanto 1,5 T, care, prin dotarile harware si software, permite efectuarea atat a investigatiilor RMN de rutina cat si a celor speciale (  sân, cord, tractografie, difuzie, perfuzie, colangiografie, etc.) , avand  relatii contractual cu CAS Iasi, precum si cu alte unitati spitalicesti din oras si judet.

In Brasov, cu echipamentul performant Siemens Somaton de 64  slice-uri, a fost posibila examinarea CT a cordului, justificand astfel prezenta noastra in Brasov, in incinta Spitalului de Cardiologie Clinicco, in care am gasit un partener si alaturi de care dorim sa dezvoltam activitatea noastra. Aici Scan Expert efectuează investigații imagistice tomografice pe segmentele anatomice : craniu, regiune cervicala, torace, abdomen, pelvis, extremitati  precum și investigații speciale,  care constituie activitatea noastra principala, deoarece deschid noi cai in investigarea corpului uman cum ar fi:Coronarografia CT neinvaziva,  Angiografia neinvaziva CT ,Flebogaria neinvaziva CT, Bronhoscopia virtuala, Evaluarea nodulilor pulmonari,Colonoscopia neinvaziva CT, Entero CT,Urografia  CT.Centrul de imagistică medicală Scan Expert oferă servicii GRATUITE pacienților asigurați, având contract cu C.A.S. și Casa OPSNAJ.

In toate centrele Scan Expert oferă discounturi semnificative pentru copii, pensionari, persoane cu dizabilități si personal medical .

Investigațiile speciale sunt interpretate de medici specialiști din centrele de investigatie precum si medici cu competențe certificate în UE sau SUA (Dr. Grațian Miclăuș – Clinica Neuromed Timișoara).

Parteneri: Spitalul de Cardiologie Clinicco Brașov, Clinica Neuromed Timișoara, Spitalul de Neurochirurgie Iași

 • BRAȘOV

  contact tomograf brasov
 • IAȘI

  rmn iasi - scan expert iasi
 • PAȘCANI

  computer tomograf pascani
 • ROMAN

  computer tomograf roman
 • BOTOȘANI