fbpx
  • 31 MART. 21
  • 0
  Pacienții asigurați beneficiază de investigații medicale gratuite la Centrele de Imagistică Medicală Scanexpert, cu scopul monitorizării acestora

  Pacienții asigurați beneficiază de investigații medicale gratuite la Centrele de Imagistică Medicală Scanexpert, cu scopul monitorizării acestora

  Scanexpert este un furnizor de servicii de imagistică medicală, ce activează atât în regiunea Moldovei, cât și în cea a Transilvaniei, rețeaua de centre reușind să îmbine, printr-un sistem complet, cele mai noi tehnologii din domeniul imagistic, precum și cei mai buni profesioniști din domeniu.

  Pentru a veni în sprijinul persoanelor asigurate, Scanexpert facilitează accesul acestora, efectuând investigații medicale paraclinice necesare monitorizării pacienților diagnosticați cu boli oncologice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, boli rare, boli neurologice și boli cerebrovasculare, în baza biletului de trimitere. În cazul pacienților asigurați, diagnosticați cu COVID-19, după externarea din spital, accesul se realizează rapid și direct, pentru monitorizarea acestora.

  Rețeaua Scanexpert cuprinde, la momentul actual, 6 centre, situate în Iași, Brașov, Galați, Roman, Pașcani, Botoșani, în care atenția este orientată către sănătatea și bunăstarea pacienului, consultațiile desfășurându-se într-un ambient modern, plăcut, actul medical fiind de calitate.

  În Iași, în incinta Spitalului Clinic CF, în Brașov, dar și în Galați, Scanexpert deține trei dintre cele mai performante RMN din Moldova, Siemens Avanto 1,5 T. În orășele precum Pașcani, având o populație scăzută, Scanexpert deține singurul computer tomograf. Optim Diagnostic din Botoșani reprezintă o extindere a companiei, unde pacienții pot beneficia de investigații RMN. Scanexpert Roman inovează procedurile medicale, prin intermediul computerului tomograf dotat cu soft ultramodern.

  Fiecare centru imagistic Scanexpert desfășoară relații contractuale cu casele de asigurări de sănătate, precum și cu alte unități spitalicești din orașul sau județul din zona fiecărei clinici. Chiar dacă în momentul solicitării investigaţiilor Scanexpert a epuizat fondurile contractate, acesta va efectua procedurile medicale, care vor fi decontate ulterior de casa de asigurări de sănătate.

  Investigațiile medicale pot fi efectuate la oricare din centrele Scanexpert existente în Brașov, Iași, Roman, Pașcani, dar și în, Botoșani, în cadrul Optim Diagnostic, în funcție de preferințe.

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply