fbpx
Skip to content Skip to footer

Ecograf BOTOȘANI

Ecograf Siemens Acuson Redwood

Ecograful Acuson Redwood, marca Siemens Healthineers, reprezintă un sistem ce funcționează pe bază de ultrasunete, capabil să deservească o varietate largă de specialități clinice, de la radiologie intervențională sau urologie, la imagistică cardiovasculară, ortopedică sau obstetrică-ginecologică.

Siemens Acuson Redwood vine cu funcții avansate care ajută la diagnosticarea precisă, în timp ce varietatea de caracteristici de care echipamentul dispune și interfața ușor de utilizat îmbunătățesc experiența pacientului, dar și a cadrului medical. Calitatea extraordinară a imaginii aduce cu sine încredere în diagnostic, structurile dificil de vizualizat în regiunile anatomice umbrite fiind evidențiate. Se remarcă o claritate aparte, prin intermediul contrastului sporit și al rezoluției superioare a reprezentării organului investigat. Sistemul echipamentului dispune de pachetul de elastografie, calitativă și de tip strain, ideală pentru tiroidă, sân și col uterin. În ceea ce privește părțile moi, softul permite plasarea regiunilor de interes, dar și calcularea indicelui elastografic.

ecograf botosani

Listă de examinări și prețuri

Ecografia este o metodă imagistică care utilizează unde sonore pentru a produce imagini ale structurilor din corp. Imaginile pot oferi informații valoroase în vederea diagnosticării și direcționării tratamentului pentru o varietate de afecțiuni.

Sâni

InvestigatiePreț
Ecografie san bilateral350 LEI

Abdomen

InvestigatiePreț
Ecografie abdominală200 LEI
Ecografie abdominală + pelvină250 LEI

Pelvis

InvestigatiePreț
Ecografie abdominală + pelvină250 LEI

Vase de sânge

InvestigatiePreț
Ecografie Doppler venos 1 membru250 LEI
Ecografie Doppler extremități bilateral450 LEI

Articulații

InvestigatiePreț
Ecografie antepicior200 LEI
Ecografie extremități200 LEI
Ecografie genunchi200 LEI
Ecografie umăr200 LEI
Ecografie pumn200 LEI
Ecografie gleznă200 LEI
Ecografie extremități părți moi450 LEI

Programare

PROGRAM

 LUNI – SÂMBĂTĂ

   08:00 – 20:00

CONTACT

0740 727272

0745 727272

 botosani@optimdiagnostic.ro

ADRESĂ

Go to Top