fbpx
Skip to content Skip to footer

Scanexpert TIMIȘOARA

Scanexpert răspunde nevoilor pacienților din Timișoara și din zonele învecinate, prin oferirea de îngrijiri de sănătate adecvate și punerea la dispoziție a celor mai avansate soluții de investigație cu ajutorul tehnologiilor de tip RMN (IRM) și CT, marca Siemens, liderul inovațiilor în domeniul medical. Echipamentele dispun de softuri care fac posibilă efectuarea unor investigații de precizie, cu rezoluție fidelă și permit scurtarea timpilor de scanare, creșterea calității imaginilor și personalizarea protocoalelor pentru toate tipurile de investigații.

În cadrul centrului Scanexpert Timișoara, pacienții pot efectua investigații medicale de precizie și înaltă performanță, de tip RMN și CT uzuale, de rutină, dar și investigații speciale, complexe. Investiția Scanexpert atrage o creștere a gamei de investigații medicale și a acurateței explorărilor.

rmn cord scanexpert

PROGRAM

 LUNI – VINERI

   08:00 – 20:00

ADRESĂ

 Piata Consiliul Europei,nr.2E,demisol,

cladirea UBC3

Iulius Town, Timișoara

Chestionar de satisfacție pacienți

 Completează aici

Servicii

Investigații imagistică medicală

Icon

RMN

Rezonanta Magnetica Nucleara
Detalii aici
Icon

CT

Computer Tomograf
Detalii aici

Echipa noastră

Permiteți-ne să ne prezentăm:
Ne străduim să vă facem vizita cât mai plăcută, prin oferirea de servicii medicale de excelență, din suflet, cu o echipă de specialiști dedicați sănătății și nevoilor pacienților.
La Centrele Scanexpert, prețuim sănătatea!

Go to Top