fbpx
Skip to content Skip to footer

Mamograf Galați

Mamograf Siemens Inspiration

Centrul de imagistică medicală Scanexpert Galați dispune de echipament de ultimă generație pentru efectuarea investigației de mamografie digitală cu tomosinteză, prin intermediul aparatului Siemens Inspiration, cu soft ultramodern ce permite reconstrucția virtuală a imaginilor 2D în format 3D, medicii oferind un diagnostic corect printr-o singură expunere mamografică a pacientei, ceea ce se traduce printr-o reducere cu aproximativ 30% a nivelului de radiații.

Mamografia este singura metodă imagistică ce poate să scoată în evidență și să caracterizeze microcalcificările, depuneri mici de calciu dezvoltate în țesut, care uneori pot fi singurul semn de cancer mamar.

Mamografia digitală cu tomosinteză crește cu 41% rata de identificare a cancerului de sân invaziv, respectiv cu 29% rata de identificare a tuturor tipurilor de cancer de sân, această metodă imagistică fiind potrivită mai ales în cazul femeilor cu sân dens, care prezintă un risc crescut de apariție a bolii. Un alt avantaj al tomosintezei sânului este că procedura nu este dureroasă, comparativ cu mamografele clasice, remarcându-se de asemenea o reducere importantă a intervențiilor chirurgicale inutile și a nevoii unei biopsii mamare.

Mamografia 3D cu tomosinteză se recomandă anual femeilor de peste 40 de ani sau celor cu risc crescut de cancer de sân (de exemplu cu istoric familial de cancer mamar), aceasta detectand tumorile mai repede decat o mamografie clasică.

Mamograf Galați

Listă de examinări și prețuri

Tomosinteza sânului sau mamografia 3D reprezintă cea mai nouă și avansată metodă de screening și diagnostic al cancerului de sân în fază incipientă, chiar cu doi ani înainte ca un nodul să poată fi palpat.

Sân

InvestigatiePRET
Mamografie sân bilateral240 LEI
Mamografie cu Tomosinteză320 LEI

Programare

PROGRAM

 LUNI – VINERI

   08:00 – 20:00

ADRESĂ

Go to Top