fbpx
Skip to content Skip to footer

Endoscopie BOTOȘANI

Turn de endoscopie digestivă  superioară și inferioară                    Olympus Evis Exera III

Cu ajutorul turnului de endoscopie digestivă superioară şi inferioară Evis Exera III se pot vizualiza anomaliile sau leziunile prezente la nivelul tubului digestiv superior şi inferior, obținându-se informații în plus față de utilizarea tehnicii radiologice (irigografie). De asemenea, in timpul unei endoscopii digestive se pot preleva biopsii din leziunile evidențiate, pentru ca țesuturile bolnave să poată fi examinate la microscop.

Prin intermediul endoscopiei digestive se pot efectua tratamente la nivelul tubului digestiv pentru anumite afecțiuni ce pot preveni evoluția către boli grave (ex. rezecția polipilor colonici ce pot evolua în cancer), sau o eventuală intervenție chirurgicală (ex. dilatarea stenozelor postchirurgicale sau a stenozelor inflamatorii, tratamentul hemoragiilor de la nivelul tubului digestiv).

ecografie iasi - roman - galati - scanexpert

Listă de examinări și prețuri

Endoscopia digestiva superioară presupune examinarea tubului digestiv superior cu ajutorul unui tub flexibil dotat în vârf cu cameră video, în timp ce colonoscopia presupune examinarea intestinului gros cu ajutorul colonoscopului (care reprezintă de asemenea un tub dotat cu cameră video, conectat la un computer). Dacă colonoscopia reprezintă standardul de aur al explorării părții finale a tubului digestiv, pentru prima parte a tubului digestiv, standardul de aur este reprezentat de endoscopia digestivă superioară.

Endoscopie

InvestigatiePreț
Endoscopie500 LEI
Endoscopie + sedare900 LEI
Endoscopie + colonoscopie 1000 LEI
Endoscopie + colonoscopie + sedare1700 LEI

Colonoscopie

InvestigatiePreț
Colonoscopie600 LEI
Colonoscopie + sedare1000 LEI
Colonoscopie + endoscopie1000 LEI
Colonoscopie + endoscopie + sedare1700 LEI

Servicii medicale (la cerere)

InvestigatiePreț
Consultație200 LEI
Biopsie200 LEI/ piesă
Sedare400 LEI

Programare

PROGRAM

 LUNI – SÂMBĂTĂ

   08:00 – 20:00

CONTACT

0740 727272

0745 727272

 botosani@optimdiagnostic.ro

ADRESĂ

Go to Top