fbpx
Skip to content Skip to footer

Centru de Imagistica Medicala Optim Diagnostic Botosani – RMN cu multiple funcţii de diagnostic!

 • La Spitalul Județean Botoșani,  echipament RMN de cea mai nouă generație, adaptat celor mai exigente cerințe!
 • Softul neurological implementat aduce un nivel de scanare net superior altor aparate RMN!
 • Rezoluție fidelă la o durată minimă de scanare!
 • Rezultatele sunt interpretate de o echipă de 8 medici cu înaltă pregătire de specialitate

Optim Diagnostic Botoșani, o extindere a companiei cu renume național Scan Expert, revoluționează tehnica de investigații non-invazive prin punerea la dispoziția pacienților din nordul Moldovei și a întregii Bucovine a tehnicii ultramoderne de investigație de tip RMN. Aparatul de rezonanță magnetică de primă clasă a fost lansat pe piață de SIEMENS- cel mai mare conglomerat european de pe piața de producție a tehnologiei medicale.

Astfel, firma Scan Expert se menține în topul serviciilor medicale încă de la înființare, din anul 2009, când a deschis primul centru de imagistică CT la Roman, în cadrul Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Municipal de Urgență. Aflată într-o permanentă dezvoltare tehnologică și teritorială, compania Scan Expert a deschis noi centre la Pașcani (CT), Iași (RMN), Brașov (CT) și Botoșani (RMN).
Ultima achiziție RMN, aparatul de rezonanță magnetică nucleară (RMN) amplasat la Botoșani, este dotat cu cea mai fină tehnologie de redare fidelă a informației medicale. Echipamentul este instalat la Spitalului Județean Botoșani, într-o unitate special construită de Optim Diagnostic în conformitate cu standardele europene, pentru un acces facil și cu circuite funcționale fără cusur, care conferă siguranță și confort.
Echipamentul RMN se remarcă prin multitudinea de funcții de diagnostic. Softul neurological implementat aduce un nivel de scanare net superior altor aparate RMN, astfel încât echipamentul poate identifica, în profunzime, un accident cerebral vascular (AVC) ischemic și poate determina riscul de deces prin AVC. De asemenea, cu ajutorul unui Soft cardiac adaptat celor mai exigente cerințe, este posibilă efectuarea unor investigații cardiace de precizie, cu rezoluție fidelă ( rmn cardiac ).
Echipamentul RMN de cea mai nouă generație are implementate și protocoale de investigație care ajută la diagnostice în epilepsie, scleroză multiplă, spondiloză anchilopoetică, disfuncții la nivelul articulației sacroiliace, afecțiuni la sân, patologia cardiacă (sechele infarct miocardic, cardiomiopatie dilatativa, boala de non compactare etc.). Interpretarea investigațiilor este asigurată de o echipă atent selectată, cu competențe în acest domeniu: Prof. Dr. Haba Denisa (UMF Iași), dr. Rizea Olga (Spitalul Elias București), dr. Moldovan Edi (Iași), dr. Corina Pintilie (Neamț), dr. Leonte Doina (Brașov), dr. Miclăuș Grațian (Timișoara), dr. Petrilă Gabriel (Neamț) și dr. Glodeanu Daniela (Neamț).
În toate centrele de imagistică medicală deschise de Scan Expert profesionalismul este la cote maxime.

LISTĂ DE PREȚURI ESTE DISPONIBILA AICI.

INFORMATII RMN BOTOSANI

OPTIM DIAGNOSTIC BOTOSANI – CENTRU DE IMAGISTICA MEDICALA

www.scanexpert.ro

PROGRAMĂRI RMN BOTOSANI

Programări prin telefon:

Tel.:+40 331 404 397

Mob.:+40 743 993 617

4 Comments

 • Bulmaga Ionuț
  Posted 9 octombrie 2021 at 12:51

  Bună ziua, pentru luna Decembrie se pot face programări?

 • cuciureanu ioan
  Posted 10 februarie 2022 at 11:53

  Buna ziua cu trimitere se poate face un rmn la ureche interna va multumesc o zi buna

  • Bună ziua! În vederea decontării investigației prin C.A.S. este necesar bilet de trimitere emis de către medicul specialist. Pentru programare și mai multe informații în acest sens vă rugăm să luați legătura cu colegii de la centrul Optim Diagnostic Botoșani. Vă mulțumim!

   *OPTIM DIAGNOSTIC Botoșani (rezonanță magnetică nucleară): +40 331 404 397/ +40 743 993 617/ +40 743 177 106.

Leave a comment

0.0/5