fbpx
Skip to content Skip to footer

Scanexpert Galați oferă posibilitatea efectuării de proceduri prin rezonanță magnetică nucleară, începând cu data de 12 aprilie

Centru de imagistică medicală în Galați

La Scanexpert Galați, diagnosticul corect este asigurat prin intermediul profesionalismului și al aparatului ultraperformant Siemens Avanto 1,5 T, ce are în dotare antene dedicate pentru toate regiunile corpului uman, oferind o rezoluţie sporită.

Echipamentul dispune de un soft care face posibilă efectuarea unor investigații de precizie și permite personalizarea protocoalelor pentru toate tipurile de proceduri. Printre principalele servicii de imagistică medicală, disponibile utilizând aparatul Siemens Avanto 1,5 T, în cadrul noului centru Scanexpert Galați, enumărăm:

 • RMN cardiac
 • RMN musculoscheletal
 • RMN sân
 • RMN patologie neurologică sau neurochirurgicală

Centru de imagistică medicală în Galațiinvestigații principale disponibile

Motivele frecvente pentru care este solicitat un RMN musculo-scheletal includ afecțiuni greu sau imposibil de examinat prin intermediul altor metode imagistice, precum fracturi de stres în cazul sportivilor, rupturi de ligamente încrucișate și meniscuri, rupturi ale mușchilor.

Bolile cardiovasculare reprezintă un motiv de îngrijorare tot mai mare, întrucât, dintr-un număr total de 250.000 de decese înregistrate în România în fiecare an, aproximativ 60% sunt cauzate de o boală cardiovasculară.

Atunci când tumorile depistate în urma screening-ului sânului au dimensiuni mici, chimioterapia este mai puțin toxică și este permisă pe cât posibil conservarea sânului, îmbunătățind calitatea vieții.

RMN-ul cerebral este o metodă de diagnostic utilizată în neuroimagistică pentru analiza funcționării normale a creierului, recomandată de medicul neurolog sau neurochirurg, acesta având și utilitate preoperatorie.

Scanexpert Galați oferă posibilitatea efectuării de proceduri prin rezonanță magnetică nucleară, începând cu data de 12 aprilie 2021.

PROGRAMĂRI RMN GALATI

Programări prin telefon:

Mob:+40 743 014 431

Mob.:+40 743 014 432

1 Comment

 • Badiu
  Posted 31 mai 2021 at 5:01

  Buna ziua,
  Care este pretul unui RMN efectuat la dv-stra. Cu stima, Badiu.

Leave a comment