fbpx
Skip to content Skip to footer

NOU! Scanexpert Roman – Ecograful Siemens Juniper, calea spre un diagnostic rapid și corect

Ecografie Roman: metodă de screening, de explorare imagistică, ce oferă multiple beneficii: rapiditatea obținerii unui diagnostic pozitiv sau de excludere, lipsa de nocivitate, posibilitatea de repetare.

Centrul de Imagistica Medicala Scanexpert Roman dispune de un ecograf nou, de ultimă generație, Siemens Juniper, oferind posibilitatea efectuării diverselor tipuri de ecografii: abdomino-pelvină, mamară, musculoscheletală și a părților moi, tiroidiană și latero-cervicală. Ecograful ultraperformant Siemens Juniper oferă o gamă mare de informații, ce conferă medicului și pacientului un grad ridicat de încredere în diagnostic, chiar și în cazurile dificile.

Ecografie Roman: investigații disponibile

Ecografia abdominală este principala metodă de a depista formațiuni maligne sau benigne hepatice, îngroșarea pereților stomacului, intestinului subțire, colonului, formațiuni splenice, mărirea de volum a splinei, etc.

Ecografia pelvină poate stabili cauzele unor dureri abdominale la femei, iar la bărbați poate depista din timp apariția cancerul de prostată.

Ecografia mamară este metoda de elecție pentru depistarea leziunilor în sânii cu structură predominant fibro-glandulară. Aproape 90% din cancere apar după vârsta de 40 ani, dar în ultimii ani s-a constatat o creștere a cancerelor de sân și la pacientele tinere.

Ecografia sistemului musculo-scheletal oferă imagini ale mușchilor, tendoanelor, ligamentelor, articulațiilor și țesuturilor moi din tot corpul și este utilizată în diagnosticarea rupturilor tendonului, anomalii ale mușchilor, sângerări.

Ecografia de părţi moi presupune examinarea cu ultrasunete a ţesuturilor moi superficiale: piele sau ţesut subcutanat, dar şi a organelor superficiale: muşchi şi ganglioni limfatici. Pot fi evaluate o serie de tumori benigne, precum lipoame, hemangioame, hematoame sau maligne, inclusiv metastaze.

Ecografia tiroidiană furnizează informații despre volumul tiroidian, prezența nodulilor sau a chisturilor. Frecvența nodulilor tiroidieni în cadrul populației este de aproximativ 60%, majoritatea nodulilor neprezentând simptome, aceștia fiind descoperiți, întâmplător, la ecografie.

Programează-te pentru ecografie în cadrul Scanexpert Roman, între orele 11-13 și beneficiază de procedura realizată de dr. Glodeanu Daniela, medic primar radiologie și imagistică medicală, cu ajutorul aparatului de ultimă generație Siemens Juniper și fii sigur că ești bine atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție.

PROGRAMĂRI ECOGRAF ROMAN

Programări prin telefon:

Tel.:+40 333 110 668

Mob.:+40 755 489 835

Leave a comment