fbpx
Skip to content Skip to footer

Scanexpert Roman: centru complet de imagistică medicală și decontare CAS  pentru servicii de top

Centrul Scanexpert Roman, situat pe str. Tineretului nr. 28, în incinta Policlinicii, se axează pe excelență în ceea ce privește examinările imagistice de tip rezonanță magnetică, tomografie computerizată și ecografie. Echipa medicală s-a dedicat de la bun început performanței, iar anii de experiență în observarea imagistică a diferitelor afecțiuni existente înclină balanța în favoarea unui act medical de înaltă calitate. Echipamentul utilizat în cadrul centrului este de ultimă generație și beneficiază de softuri integrate care intervin în obținerea unor rezultate rapide, sigure și precise.

scanexpert - centru imagistica medicala

Centru de imagistică high-tech, viziune și exporări imagistice țintite

Centrul de imagistică Scanexpert Roman a devenit etalon în diagnosticul și interpretarea afecțiunilor medicale în cazul romașcanilor și nu numai. Odată apărut un prim semn de boală, timpul care se scurge până în momentul în care ne adresăm medicului devine decisiv în prognostic. Fiecare pacient are dreptul la examinări realizate în scopul prevenției, al evaluării stării organelor, cât și la o eventuală reabilitare medicală, în cazul existenței unei patologii. Furnizorul privat de servicii medicale Scanexpert își exprimă astfel dorința de a sublinia importanța actului medical preventiv și de a facilita pacienților accesul atât la cele mai performante echipamente medicale, cât și la expertiza unei echipe medicale de elită.

Investigații de imagistică medicală de tip RMN și CT efectuate în contract cu CAS

La centrul Scanexpert Roman pacienții au acces la servicii profesionale precum RMM (cerebral, mamar, coloană vertebrală, abdomen, stern, bazin, colangiografie, etc.) și CT (cranio-cerebral, sinusuri, torace, abdomen, pelvis, angiografie, etc.), fie prin decontare CAS, integrală, prin intermediul biletului de trimitere de la medicul specialist, fie prin decontare integrală nelimitată prin bilet de trimitere cu mențiunea Monitor (1-7), emis de medicul specialist.

Investigațiile sunt realizate eficient, într-un timp extrem scurt, confortul, nivelul de siguranță șj claritatea excepțională a imaginilor asigurând un diagnostic țintit și o îngrijire medicală de încredere.

Rezonanță magnetică nucleară și aparatul Magnetom Amira A Tim + Dot System, 1,5T

Aparatul Amira de 1,5 Tesla, de la Siemens, oferă o combinație unică de tehnologie de tip rezonanță magnetică, softuri și aplicații clinice şi răspunde cu succes oricărei încercări, grație tehnologiei Siemens integrate. Echipamentul oferă o calitate excelentă a imaginii prin intermediul omogenității magnetului.

Acesta intervine în clarificarea unor diagnostice, pentru orientarea abordării chirurgicale, pentru monitorizarea unor tratamente sau post-tratament, fie că vorbim, de exemplu, despre sân, gât, sau despre patologia neurologică, pelvină, renală, hepatică sau pancreatică. Aparatul dispune de antene dedicate, fiind potrivit pentru toate tipurile de articulații, incluzând pumnul, cotul, umărul, genunchiul, și glezna, permițând scurtarea timpului de scanare și creşterea calităţii imaginilor. Magnetom Amira simplifică procesele și oferă specialiștilor din domeniul sănătății control total, certitudine și flexibilitate asupra fluxului de lucru.

Computer tomograf Siemens Somatom Emotion 16 slices

Echipamentul Siemens Somatom Emotion cu 16 slice-uri este multifuncțional, iar imaginile tridimensionale obținute prezintă rezoluție înaltă. Investigațiile realizate sunt non-invazive, doza de radiații este minimă, în timp ce rezultatul este procesat în scurt timp. Atunci când vine vorba de screening în cazul toracelui sau al cancerului pulmonar, un scaner convențional este nepotrivit, deoarece dozele de iradiere sunt foarte mari. Nu este și cazul CT-ului Siemens Somatom Emotion.

CT-ul este de mare ajutor în prevenția unor afecțiuni ce includ: diferite tipuri de cancer (pulmonar, intestinal, hepatic, renal), tumori, infecții, leziuni severe, hemoragii interne, probleme respiratorii sau durere abdominală severă, boli vasculare, cheaguri de sânge, leziuni ale coloanei vertebrale sau ale oaselor, hemoragii cerebrale, anevrisme, tumori cerebrale sau chiar leziuni cerebrale.

Angiografia CT salvează vieți, ilustrând imagini detaliate ale vaselor de sânge

Examinarea Angio-CT poate  fi recomandată pacienților care prezintă anomalii ce implică vasele de sânge de la nivelul inimii, creierului, plămânilor, rinichilor sau altor segmente ale corpului: angiografie cerebrală, angiografie regiune cervicală, angiografie arteră aortă abdominală și toracică, angiografie pelvis, angiografie artere sistem periferic.

Angiografia CT vizualizează vasele de sânge și prezintă indicații în: embolismul pulmonar, diagnosticul afecțiunilor venelor sau arterelor (anevrisme, trombi vasculari), evaluarea ocluziilor și stenozelor, stabilirea conduitei terapeutice, detectarea plăcilor de aterom (depozite de grăsimi).

Ecograful Siemens Juniper, diagnostic rapid și siguranță

Centrul de imagistică medicală Scanexpert Roman dispune de un ecograf de ultimă generație, Siemens Juniper, ce oferă posibilitatea efectuării diverselor tipuri de ecografii: abdomino-pelvină, mamară, musculoscheletală și a părților moi, tiroidiană și latero-cervicală.

Ecograful ultraperformant Siemens Juniper oferă o gamă mare de informații, ce conferă medicului și pacientului un grad ridicat de încredere în diagnostic, chiar și în cazurile dificile. Varietatea de caracteristici de care echipamentul dispune și interfața ușor de utilizat îmbunătățesc experiența pacientului, dar și a cadrului medical.

Pachetul de elastografie permite calculul și afișarea rigidității țesuturilor, și, totodată, reușește cu succes să ilustreze, în timp real, tumorile maligne sau benigne, începând cu dimensiuni de câțiva milimetri.

Dorință de dezvoltare și perfecționare continuă, pentru servicii medicale premium

Conștientizând faptul că unii pacienți se pot confrunta cu anxietate în momentul în care trebuie să efectueze investigații de imagistică, conducerea Scanexpert a creat un mediu ambient deosebit, pentru un confort sporit. Investițiile în echipament de ultimă generație vor continua, precum și pregătirea constantă a personalului medical, pentru ca orice pacient să depășească orice temere și să apeleze cu încredere la servicii de imagistică medicală și, implicit, sănătatea să primeze pentru acesta.

scanexpert - centru imagistica medicala

Colectivul dedicat de cadre medicale precum și complexitatea investigațiilor oferite de Scanexpert Roman fac din acesta un real centru medical de referință pentru regiunea Nord-Est, care își așteaptă pacienții pentru a experimenta inovația la cele mai înalte standarde.

Scanexpert Roman

Str. Tineretului, nr. 28

0755 489 835

Leave a comment