fbpx
Skip to content Skip to footer

Centrul de Imagistică Medicală Scanexpert Galați vine în întâmpinarea pacienților asigurați cu monitorizarea acestora și servicii medicale decontate de CAS

Servicii medicale decontate de CAS la centrul Scanexpert Galati!

Începând cu data de întâi a lunii iunie, în cadrul centrului Scanexpert Galați, pacienții pot beneficia de investigații tip rezonanță magnetică gratuite, în contract cu CAS, în baza biletului de trimitere de la medicul specialist.

În Galați, Scanexpert deține unul din cele mai performante echipamente RMN din Moldova, și anume Siemens Avanto 1,5 T. Atenția este orientată către sănătatea și bunăstarea pacientului, consultațiile desfășurându-se într-un ambient modern și plăcut.

Din dorința de a oferi servicii de înaltă calitate, într-un mediu profesionist, celor ce aleg Scanexpert, centrul vine în ajutorul pacienților asigurați cu servicii medicale efectuate în contract cu CAS.

Pentru decontarea tuturor serviciilor de rezonanță magnetică, astfel încât, pacienții asigurați pot beneficia gratuit de aceste proceduri, în baza biletului de trimitere. Este necesar ca biletul trimitere să fie emis de un medic specialist aflat în relație contractuală cu CAS, indiferent de județul de proveniență al pacientului sau al medicului.

Sunt efectuate, de asemenea, investigații medicale paraclinice necesare în monitorizarea pacienților diagnosticați cu boli neurologice, boli oncologice, boli cardiovasculare, boli cerebrovasculare, boli rare și diabet  zaharat, în baza biletului de trimitere. În cazul celor diagnosticați cu COVID-19, după  externarea din spital, accesul se realizează rapid și direct, pentru monitorizare.

Decontarea serviciilor efectuate se realizează fără nicio coplată, în cazul monitorizării putând fi acordate investigațiile, chiar dacă depășesc valoarea de contract. Dacă în momentul solicitării investigaţiilor, Scanexpert a epuizat fondurile contractate, acesta va efectua procedurile medicale, care vor fi decontate ulterior de casa de asigurări de sănătate, ca urmare a încheierii unui act adițional de suplimentare a valorii de contract.

PROGRAMĂRI RMN GALATI

ADRESA: STR. BRĂILEI, NR. 161A, GALAȚI

Programări prin telefon:

Mob:+40 743 014 431

Mob.:+40 743 014 432

17 Comments

 • dumigl@yahoo.com
  Posted 29 mai 2021 at 13:42

  Mai sunt locuri ptr. o investigatie cardiologica?

 • Sica Tabacaru
  Posted 29 mai 2021 at 16:27

  Buna ziua in luna noiembrie 2020 am avut covit.Am fost internată în spital zece zile după care am fost externată negativ.Dar am rămas cu o durere in spate și picioarele de la genunchi inclusiv și genunchii până la călcâie o durere continuu.Va rog daca se poate să mă înscriu și pe mine pentru un consult Menționez că am vârstă de 68 de ani și m-am vaccinat Nr de telefon_0746459826.Va mulțumesc.

  • Bună ziua! În cadrul centrelor noastre puteți efectua investigații imagistice de tip RMN și CT. Pentru un consult inițial, recomandarea noastră este să vă adresați unui medic de familie sau specialist, care mai apoi vă va îndruma către investigațiile necesare în situația dumneavoastră. Vă mulțumim!

 • Gabriela
  Posted 13 august 2021 at 8:54

  Buna ziua!Persoanele cu obezitate morbida pot face RMN la clinica dvs?Multumesc!

  • Bună ziua! Pentru informații în acest sens vă rugăm să luați legătura cu colegii de la centrul Scanexpert Galați, la numerele de telefon afișate mai jos. Vă mulțumim!
   * SCAN EXPERT Galați RMN (rezonanță magnetică nucleară): +40 743 014 431/ +40 743 014 432

 • Popa luminita
  Posted 16 august 2021 at 18:33

  Buna ziua,
  Am de facut un RMN la coloana cu trimitere de la medicul specialist.
  Se poate face la d-voasta prin casa de asigurari(cu trimitere de la medicul de familie)?Daca da,spuneti-mi cum procedez!
  Multumesc!
  sunt vaccinata

  • Bună ziua! În calitate de persoană asigurată puteți beneficia gratuit de această investigație, în baza biletului de trimitere emis de către un medic specialist și nu de familie, aflat în relație contractuală cu CAS, indiferent de județul de proveniență al dvs sau al medicului. Pentru programare vă rugăm să luați legătura cu colegii de la centrul Scanexpert Galați și veți fi îndrumată în toți pașii. Vă mulțumim! * SCAN EXPERT Galați RMN (rezonanță magnetică nucleară): +40 743 014 431/ +40 743 014 432

 • Adamita Liliana
  Posted 11 octombrie 2021 at 16:13

  Buna seara! Efectuati si Electroencefalograma?
  In ce conditii( CNAS sau cu plata) ?

 • Stoian Tudorita
  Posted 16 octombrie 2021 at 19:13

  Dacă medicul de familie imi da bilet de trimitere pot beneficia de un rmn la un genunchi gratuit? In cat timp se poate face programare? Multumescc

  • Bună ziua. În vederea decontării investigației prin C.A.S. este necesar bilet de trimitere emis de către medicul specialist. Pentru programare și alte informații vă rugăm să luați legătura cu colegii de la centrul Scanexpert Galați și veți fi îndrumată în toți pașii. Vă mulțumim! * SCAN EXPERT Galați RMN (rezonanță magnetică nucleară): +40 743 014 431/ +40 743 014 432

 • Vieru Andreea
  Posted 9 noiembrie 2021 at 17:13

  Buna seara!Se poate face la dumneavoastră și consult neurologic?

 • VASILE MACOVEI
  Posted 16 noiembrie 2021 at 15:35

  Buna seara! Sunt un pacient monitorizat oncologic. Investigatiile biomurale le pot efectua la dumneavoastra pe baza de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul oncolog ?
  Va multumesc.

 • Ionita Aneta
  Posted 5 ianuarie 2022 at 13:36

  Buna ziua,
  Sufar de dubla hernie cervicala(RMN mai vechi ~4ani la C-ta) acum am dureri mari ,vreau sa refac RMN pentru a ajunge la un dr. specialist,cum procedez?
  Pot plati procedura pentru a evita 2deplasari la med. specialist?
  Multumesc.

  • Bună ziua. Investigația poate fi efectuată atât la cerere (fără bilet de trimitere), cât și prin C.A.S. în baza biletului de trimitere de la medicul specialist. Pentru mai multe informații și o eventuală programare vă rugăm să luați legătura cu colegii de la centru și vă vor îndruma în acest sens. Vă mulțumim!
   * SCAN EXPERT Galați RMN (rezonanță magnetică nucleară): +40 743 014 431/ +40 743 014 432

Leave a comment