fbpx
  • 07 NOV. 18
  • 0
  Centru de imagistica medicală SCAN EXPERT a premiat performanța la Maraton Piatra Craiului

  Centru de imagistica medicală SCAN EXPERT a premiat performanța la Maraton Piatra Craiului

  Competiția de alergare montană Maraton Piatra Craiului a fost, și în acest an, un succes, Centru de imagistică medicala Scan Expert numărându-se, și de astă dată, printre susținători. Sute de iubitori de mișcare, atât din țară cât și din străinătate, au luat startul, în ziua de 6 octombrie, în cursa celei de-a 13-a ediții a maratonului, pornind în alergare din Zărnești, ca să înconjoare Piatra Craiului.

  Ca în fiecare an, acest eveniment special, cu tradiție din 2006, s-a bucurat de organizarea impecabilă a domnului Lucian Clinciu, care astfel a implementat în România conceptul de alergare montană. Astfel, cei mai buni alergători au putut fi răsplătiți pentru efortul lor și pentru exemplul pe care-l dau celor mici și celor mari pentru un stil de viață sănătos.

  Centru de imagistica medicală Scan Expert, specializată în imagistică medicală de înaltă performanță – computer tomograf (CT) și rezonanță magnetică nucleară (RMN), a premiat,  cu câte un voucher pentru investigație RMN, câștigătorii secțiunii Open, feminin și masculin. La Open feminin, podiumul a fost ocupat de Buzgan Crina – Petroșani, premiul I cu timpul 04:44:29; locul II- Plosnita Adriana – Sibiu, 05:06:39 locul III- Bota Denisa Alexandra – Deva, 05:18:48. La Open masculine, locul I a fost câștigat de Mitrica Leonard – Vulcan, cu timpul 03:40:16; locul II- Palici Viorel – Magura, 03:44:18, Preda Andrei – Azuga,  03:45:14.

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply