fbpx
  • 15 SEPT. 18
  • 9
  Optim Diagnostic a revoluționat sfera investigațiilor medicale în nordul Moldovei și în Bucovina. Aparat RMN ultramodern, acum la Spitalul Județean Botoșani

  Optim Diagnostic a revoluționat sfera investigațiilor medicale în nordul Moldovei și în Bucovina. Aparat RMN ultramodern, acum la Spitalul Județean Botoșani

  • Echipamentul Siemens Essenza 2018 TIM + DOT este amplasat într-o construcție cu funcții special adaptate, unicat în țară
  • Rezoluție 100%, durată minimă de scanare, funcții adaptate pentru a nu produce teamă de spații închise
  • Rezultatele sunt interpretate de o echipă de 6 medici cu înaltă pregătire de specialitate

  Optim Dianostic Botosani - RMN Botosani - RMN Cardiac (18)

  Optim Diagnostic Botoșani, o extindere a companiei cu renume național Scan Expert, revoluționează tehnica de investigații non-invazive prin punerea la dispoziția pacienților din nordul Moldovei și a întregii Bucovine a tehnicii ultramoderne de investigație de tip RMN. Aparatul de rezonanță magnetică de primă clasă este lansat pe piață anul acesta de SIEMENS- cel mai mare conglomerat european de pe piața de producție a tehnologiei medicale.
  Astfel, firma Scan Expert se menține în topul serviciilor medicale încă de la înființare, din anul 2009, când a deschis primul centru de imagistică CT la Roman, în cadrul Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Municipal de Urgență. Aflată într-o permanentă dezvoltare tehnologică și teritorială, compania Scan Expert a deschis noi centre la Pașcani (CT), Iași (RMN), Brașov (CT) și Botoșani (RMN).
  Ultima achiziție RMN, aparatul de rezonanță magnetică nucleară (RMN) amplasat la Botoșani, este dotat cu cea mai fină tehnologie de redare fidelă a informației medicale. Echipamentul este instalat la Spitalului Județean Botoșani, într-o unitate special construită de Optim Diagnostic în conformitate cu standardele europene, pentru un acces facil și cu circuite funcționale fără cusur, care conferă siguranță și confort.
  Echipamentul RMN producție 2018 se remarcă prin multitudinea de funcții de diagnostic. Softul neurological implementat aduce un nivel de scanare net superior altor aparate RMN, astfel încât echipamentul poate identifica, în profunzime, un accident cerebral vascular (AVC) ischemic și poate determina riscul de deces prin AVC. De asemenea, cu ajutorul unui Soft cardiac adaptat celor mai exigente cerințe, este posibilă efectuarea unor investigații cardiace de precizie, cu rezoluție fidelă ( rmn cardiac ).
  Investigațiile sunt asigurate de elita profesioniștilor din domeniu: prof. dr. Haba Danisia (UMF Iași), dr. Rizea Olga (Spitalul Elias București), dr. Miclăuș Grațian (Timișoara).
  Echipamentul RMN de cea mai nouă generație are implementate și protocoale de investigație care ajută la diagnostice în epilepsie, scleroză multiplă, spondiloză anchilopoetică, disfuncții la nivelul articulației sacroiliace, afecțiuni la sân, patologia cardiacă (sechele infarct miocardic, cardiomiopatie dilatativa, boala de non compactare etc.). Interpretarea investigațiilor este asigurată de o echipă atent selectată, cu competențe în acest domeniu: Prof. Dr. Haba Denisa (UMF Iași), dr. Moldovan Edi (Iași), dr. Corina Pintilie (Neamț), dr. Leonte Doina (Brașov), dr. Miclăuș Grațian (Timișoara), dr. Petrilă Gabriel (Neamț) și dr. Glodeanu Daniela (Neamț).
  În toate centrele de imagistică medicală deschise de Scan Expert profesionalismul este la cote maxime.

  LISTĂ DE PREȚURI ESTE DISPONIBILA AICI.

  INFORMATII RMN BOTOSANI

  OPTIM DIAGNOSTIC BOTOSANI – CENTRU DE IMAGISTICA MEDICALA

  www.scanexpert.ro

  PROGRAMĂRI RMN BOTOSANI

  Programări prin telefon:

  Tel.:+40 331 404 397

  Mob.:+40 743 993 617

  Leave a reply →
 • Posted by Movilau Lucian on 26 octombrie 2018, 18:30

  Programare rmn

  Reply →
 • Posted by Dora Galya on 26 noiembrie 2019, 10:46

  Bună ziua, as dori să știu daca e posibil efectuarea unui RMN la șold la persoane care sunt mai robuste,sotul meu are 130 cm in talie si e claustrofob, i se poate face un RMN? Mulțumesc anticipat.

  Reply →
 • Posted by Sorin on 7 martie 2020, 14:10

  Anunțul e cam ciudat. Cum adică " Botoșani și Bucovina"?! Sau nordul Moldovei și Bucovina ?!
  Bucovina nu este nimic altceva decât Moldova. Ar fi bine să corectați.

  Reply →
 • Posted by Purice Simona on 18 iunie 2020, 14:52

  Buna ziua.,ma intereseaza si pe mine un Rmn(def)pentru tatal meu.Dar de o saptamana ia pus stent la inima la iasi.Cum pot sa va contactez?

  Reply →

Leave a reply

Cancel reply