fbpx
Skip to content Skip to footer

Arta teatrală, sponsorizată de Compania de imagistică medicală Scan Expert

  • Elita actorilor, la Festivalul Naţional de Teatru “Săptămâna comediei” susţinut la Braşov

Timp de 8 zile, la Brașov, a avut loc cea de-a V-a ediție a Festivalului Național de Teatru “Săptămâna comediei”, care a promovat  8 piese de teatru, dintre care 7 în premieră. Cunoscută pentru acţiuni de promovare şi susţinere activă a manifestărilor cultural-artistice, Compania de Imagistică Medicală Scan Expert a fost, de această dată, un sponsor important al artei teatrale, susţinând proiectul „Săptămâna Comediei”, eveniment desfăşurat la Teatrul Sică Alexandrescu, în perioada 14 mai – 21 mai 2017, în organizarea Asociației Culturale Fanzin. Festivalul, ajuns la cea de-a V-a ediție, şi-a propus şi a reuşit să aducă la Brașov cele mai iubite comedii de către publicul din întreaga țară.

Proiectul a fost un succes, astfel încât Compania medicală Scan Expert, specializată în imagistica medicală de înaltă performanţă – computer tomograf (CT) şi rezonanţa magnetica nucleara (RMN)- le mulţumeşte organizatorilor şi co-finanţatorului proiectului, Primăria Municipiului Brașov, pentru oportunitatea de a se număra printre sponsorii acestui festival de înaltă ţinută artistică.

Şi în această ediţie, braşovenii au avut ocazia să-i vadă pe cei mai îndrăgiţi actori români: Pavel Bartoş, Alexandru Papadopol, Dorina Lazăr, Adela Mărculescu, Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitănescu, Claudiu Bleonţ, Marian Râlea, Magda Catone şi multi alţii.

Braşovenii sunt privilegiaţi atât în spectrul artistic cât şi în ceea ce priveşte asigurarea de servicii medicale performante.

În acest sens, Compania de Imagistică Medicală Scan Expert, care pe parcursul timpului şi-a dezvoltat  activitatea prin deschiderea de noi centre, în Paşcani – CT, Iaşi – Rezonanţă Magnetica (RM) şi Brasov­­ –  CT si RMN, anunţă că în această vară va dezvolta gama investigaţiilor imagistice oferite la centrul său din Braşov, prin servicii “RMN de cord”, o metodă revoluţionară de explorare a inimii.

Leave a comment

0.0/5